Teamleider Accountmanagers

Succesvol ingevuld

Voor een energieke accountmanager die van nature een teamleidersrol in zich heeft. Enthousiasme, overtuiging en daadkracht. Woonachtig in Midden-Nederland en affiniteit met kleine aannemers.

Organisatie

Al meer dan 75 jaar zet de VELUX Groep zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht. Om een woonomgeving te creëren die gezond en aantrekkelijk is, een werkomgeving die inspireert of een leeromgeving die het leren stimuleert. Deze passie voor daglicht, frisse lucht en comfortabeler leefomgevingen is hun basis en tot op de dag van vandaag nog steeds drijfveer van VELUX Groep.

VELUX Nederland B.V. is sinds 1988 de verkoop- en marketingorganisatie van de VELUX Groep in Nederland, waar op dit moment ongeveer 80 medewerkers werken. Het kantoor met het Daglicht Advies Centrum in De Meern is hierbij de basis voor alle activiteiten. De accountmanagers en servicemonteurs zijn werkzaam in het hele land. 

VELUX Nederland is een volledig autonome dochteronderneming van de VELUX Groep, die onderdeel is van de VKR Holding A/S, een naamloze vennootschap volledig in handen van non-profit stichtingen (de VELUX FOUNDATIONS) en familie. In 2018 had de VKR Holding een totale omzet van 2,6 miljard. De VELUX FOUNDATIONS keren jaarlijks een groot deel van de nettowinst uit aan maatschappelijke doelen zoals opleidingsprogramma’s, culturele doelen, medisch onderzoek en goede doelen. In 2018 bedroeg dit 118 miljoen euro.

Werken bij VELUX Nederland betekent dat je werkt bij één van de meest inspirerende bedrijven van Nederland. In 2018 stond VELUX op een mooie 20ste plek in de top 40 van meest inspirerende organisaties: https://inspirerende40.nl/.

Voor meer informatie over VELUX Nederland kijk op www.velux.nl/ons-bedrijf.

Functie

Als Teamleider Accountmanagers heb je zowel de rol van teamcoördinator als de rol van accountmanager. Je bent een echte meewerkende voorman/-vrouw. 

Je bezoekt jouw eigen klanten en prospects in het segment kleine aannemerij binnen jouw regio. Je denkt mee met klanten over oplossingen met dakramen, lichtkoepels, dakkappelen en andere opbouwen. Je bouwt bestaande relaties uit, werft nieuwe klanten en realiseert de verkoopdoelstellingen samen met je team. Verder zorg je ervoor dat je relevante informatie uit de markt filtert en weet je deze om te zetten naar korte termijn acties.

Ongeveer 30% van je tijd besteed je aan het begeleiden van jouw team van 5 accountmanagers. Je stuurt op inzet, motivatie, kwaliteit en uiteraard op verkoopdoelstellingen. Je reist regelmatig mee met je collega’s. En je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Verkoop.

Profiel 

Voor deze uitdagende positie, heb je ervaring opgedaan in een sales- of accountmanagement functie gericht op de bouwbranche en specifiek met hoogwaardige producten en/of diensten binnen de doelgroep kleine aannemers. Vooral het vermogen om op basis van energie, enthousiasme en drive elke dag er weer vol voor te gaan, maakt dat klanten en collega’s graag met jou samenwerken. Naast een hoge ‘gunfactor’, heb je natuurlijk overwicht en neem je graag de leiding.

Je hebt een sterke commerciële focus, je bent ondernemend en hebt het vermogen om mensen snel aan je te binden. Je hebt commercieel HBO werk- en denkniveau. Je omgeving ziet jou als iemand met een sterke persoonlijkheid bij wie de klant centraal staat. Daarnaast zijn teamspirit, een resultaatgerichte instelling en een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit, kenmerken die jouw persoonlijkheid typeren. En tot slot ben je woonachtig in Midden-Nederland.

Aanbod

VELUX Nederland wil je de omstandigheden bieden, waarin jij kunt groeien. Er wordt ruimte gegeven om je eigen functie in te kleuren, passend bij jouw kwaliteiten. Je werkt voor een internationaal bedrijf met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid en daarbij is kennis, ervaring en support in eigen huis aanwezig.

Naast een marktconform salaris, biedt VELUX Nederland een zeer gunstig pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: 

  • Een representatieve auto van de zaak 
  • Een ruime onkostenvergoeding per maand 
  • Organisatie breed is er een bonusregeling, afhankelijk van behaalde gezamenlijke en individuele resultaten 
  • Een toekomstbestendige pensioenregeling 
  • Een plek in een leuk team met veel enthousiasme en drive 
  • Grote vrijheid om van je baan een succes te maken 
  • Flexibele werktijden 
  • 26 vakantiedagen en 4 ADV dagen 
  • Halve dag per jaar vrij in te vullen voor vrijwilligerswerk naar jouw eigen keuze 

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This