Wie zijn Duke & Jacobs?

Robert Jacobs

Robert Jacobs

Robert Jacobs heeft vanuit een bedrijfskundige achtergrond ruim 12 jaar internationale saleservaring opgebouwd. Business to Business, consumer goods en zakelijke dienstverlening binnen diverse internationale branches.

Zo heeft Robert internationale commerciële werkervaring opgedaan in de lak- en kunststofindustrie, de DHZ-branche, de tentoonstellingsbouw en huisstijlmanagement, grafische industrie en de luchtvaart. New business development, accountmanagement en het opzetten van Europese verkooporganisaties zijn hem niet vreemd. In 2001 heeft hij een overstap gemaakt naar de werving & selectie branche.

Robert heeft inmiddels ruim 21 jaar werkervaring opgedaan in de werving, selectie en executive search bij onder andere Boelen Adviesgroep in Leusden en bij Projactive in Baarn. In de executive search en headhunting branche kan hij zijn opgebouwde expertise, inzicht en ervaring prima toepassen.

Zijn motto is: Je leert je grenzen pas kennen als je ze opzoekt!

Paul van Campen

Paul van Campen

Paul van Campen startte zijn loopbaan aan bureauzijde. Na deze eerste werkervaring koos hij ervoor zijn marketinghart te volgen zowel qua studie, Master of Marketing bij Tias, als in zijn werkzaamheden. In ruim 6 jaar Pon heeft hij diverse functies vervuld waaronder hoofd marketingcommunicatie Audi Nederland. Vervolgens ging hij aan de slag in de werving & selectie branche, waarin hij de ideale combinatie tussen mensen en marketing vond. Sinds 2016 heeft Paul zich aangesloten als Partner bij Duke & Jacobs Executive Search.

Eind 2007 heeft hij als mede initiatiefnemer Stichting Markaiding (www.markaiding.nl) opgericht om charitatieve instellingen te ondersteunen op het gebied van Strategische Marketing en Communicatie. Paul is in 2008-2010 bestuurslid geweest van Stichting Airdropshelter en van 2009 -2013 van de Alumni Association van Tias.

Sinds mei 2017 is hij Secretaris in het bestuur van BlueO2 (www.blueO2.com): een startup die “Oceanbased Climate Solutions” ontwikkelt.

Naast zijn werk besteedt Paul zoveel mogelijk tijd aan zijn 4 kinderen en zijn vriendin Sietske, is coach van het hockeyteam van een van zijn kinderen, loopt hard en staat graag in de keuken nieuwe recepten uit te proberen.

Een greep uit zijn talenten:
Commercie, marketing, empathisch vermogen, drive, ondernemend en positieve energie.

En wie is Duke?

En wie is Duke?

Duke is het alter ego van de onderneming. Duke is een sparring partner, raadgever, een stille vennoot en een kritische bondgenoot. Uiteraard beschikt Duke over complementaire competenties en karaktertrekken van Robert en Paul. Hierdoor is een perfect op elkaar ingespeeld team ontstaan. Juist dit team en zijn prestaties worden door onze relaties zo hoog gewaardeerd. Binnen Duke & Jacobs is Duke met name verantwoordelijk voor strategie en beleid.