Wie zijn Duke & Jacobs?

Robert Jacobs

Robert Jacobs

Robert Jacobs heeft vanuit een bedrijfskundige achtergrond ruim 12 jaar internationale saleservaring opgebouwd. Business to Business, consumer goods en zakelijke dienstverlening binnen diverse internationale branches.

Zo heeft Robert internationale commerciële werkervaring opgedaan in de lak- en kunststofindustrie, de DHZ-branche, de tentoonstellingsbouw en huisstijlmanagement, grafische industrie en de luchtvaart. New business development, accountmanagement en het opzetten van Europese verkooporganisaties zijn hem niet vreemd. In 2001 heeft hij een overstap gemaakt naar de werving & selectie branche.

Robert heeft inmiddels ruim 22 jaar werkervaring opgedaan in de werving, selectie en executive search bij onder andere Boelen Adviesgroep in Leusden en bij Projactive in Baarn. In de executive search en headhunting branche kan hij zijn opgebouwde expertise, inzicht en ervaring prima toepassen.

Zijn motto is: Je leert je grenzen pas kennen als je ze opzoekt!

Thijs Wolfs

Thijs Wolfs

Thijs Wolfs is meester in de rechten en studeerde in Nijmegen, Lancaster (UK) en Maastricht. Na zijn studie is Thijs zijn carrière gestart in de Human Resources bij Staffplanning waarna hij bijna 10 jaar Business Unit Manager is geweest bij Boelen Adviesgroep in Leusden.

Daarna heeft Thijs uitdagende projecten gedaan bij o.a. USG Finance, Royal HaskoningDHV, Eiffel en Movares. Door zijn ervaring van meer dan 25 jaar is Thijs niet alleen zeer bedreven in werving & selectie maar tevens in corporate recruitment, executive search, arbeidsmarktcommunicatie, accountmanagement en consultancy. De voorliefde van Thijs gaat uit naar opdrachten op MT en Directieniveau binnen de Nederlandse maakindustrie.

In zijn vrije tijd vind je Thijs op het water. Windsurfen en zeilen zijn zijn hobby’s, hij is een ervaren zeilinstructeur.

En wie is Duke?

En wie is Duke?

Duke is het alter ego van de onderneming. Duke is een sparring partner, raadgever, een stille vennoot en een kritische bondgenoot. Uiteraard beschikt Duke over complementaire competenties en karaktertrekken van Robert en Thijs. Hierdoor is een perfect op elkaar ingespeeld team ontstaan. Juist dit team en zijn prestaties worden door onze relaties zo hoog gewaardeerd. Binnen Duke & Jacobs is Duke met name verantwoordelijk voor strategie en beleid.