Werkwijze

Duke & Jacobs biedt 2 soorten dienstverlening die zich kenmerken door een gedegen aanpak. Belangrijke uitgangspunten zijn onder andere kwaliteit, snelheid en transparantie.

Duke & Jacobs is gespecialiseerd in werving & selectie, executive search en interim management binnen de vakgebieden algemeen en commercieel management, sales, marketing en technisch specialistische functies. Wij bieden naast bemiddeling van strategisch belangrijke posities, professionele coaching & training en advies op het gebied van HR Management aan.

De dienstverlening van Duke & Jacobs kenmerkt zich door een gedegen aanpak. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn kwaliteit, resultaatsverplichting, garanties, snelheid en transparantie. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een langdurige relatie met u. Dat uit zich onder andere in de diverse rollen die wij innemen:

  • sparringpartner bij strategische kwesties en organisatorische veranderingen;
  • ‘ontzorger’ van complexe werving & selectie, executive search dan wel interim projecten;
  • of gewoon als verbinder van kansen in de markt.

Tijdens de gehele procedure en na afronding daarvan, hebben wij een persoonlijke benadering en hoge betrokkenheid bij zowel de kandidaat, als bij u, de opdrachtgever.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.