New Business Development Manager

Succesvol ingevuld

Zoek je een commerciële loopbaan in de internationale corporate travel industrie? Voor de uitbreiding van het succesvolle Benelux Sales Team van onze relatie ATPI Corporate Travel!

De organisatie

ATPI vertegenwoordigt een groep sterke reismerken, actief op het gebied van corporate travel, marine travel en events. Als gedreven ‘travel management company’ is ATPI één van de snelst groeiende bedrijven in de sector. Wereldwijd vind je ATPI in meer dan 45 landen met ruim 100 kantoren.

De dienstverlening strekt zich uit over alle branches en richt zich op het bedienen van klanten op het hoogste kwaliteitsniveau. ATPI biedt efficiënte reisoplossingen en optimaal beheer van reiskosten. Precies wat klanten verwachten en krijgen. Elke dag weer.

De functie

Als New Business Development Manager bij ATPI Corporate Travel ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe klanten. Je werkt op basis van duidelijke doelen en bent gefocust om resultaten te boeken. Je voorziet in je eigen afspraken voor het bezoeken van prospects, verzorgt presentaties en brengt succesvolle offertes uit. Klanten vertrouwen op jou en weten dat jij er voor zorgt dat hun doelen worden gerealiseerd. In samenwerking met accountmanagement en operatie begeleid je nieuwe klanten bij de start van een lange zakelijke relatie.

In deze functie maak je deel uit van het salesteam Benelux en rapporteer je direct aan de Commercial Director.

Gevraagd

Kandidaten met een HBO werk- en denkniveau en ervaring in het succesvol verkopen van zakelijke diensten. Onze ideale kandidaat kent de travel industrie omdat hij/zij ervaring heeft als travel consultant of vanuit de luchtvaartbranche of hotellerie.

Dit is echter niet strikt noodzakelijk: Als je beschikt over een sterk commercieel inzicht, een goed analytisch vermogen en goede onderhandelings- en verkooptechnieken dan komen we graag met je in contact.

Omdat ATPI een zeer internationaal gerichte onderneming is, heb je verder een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het is een belangrijke pre als je ervaring hebt met het opstellen van internationale tenders en aanbestedingen.

Qua persoonlijkheid zoeken we iemand die graag werkt in een dynamische omgeving. Flexibiliteit en adaptief vermogen zijn belangrijke competenties. Je vindt het leuk om met mensen te werken, beschikt over een hoge mate van empathisch vermogen en hebt een gezonde dosis humor. Natuurlijk ben je een teamspeler, ben je positief ingesteld en help je collega’s waar dat kan.

Het aanbod

Een veelzijdige functie binnen een dynamisch en internationaal bedrijf met enthousiaste collega’s. De korte communicatielijnen en informele werksfeer bij ATPI bieden ruimte voor initiatieven.

Vanzelfsprekend ontvang je een salaris dat in lijn is met je ervaring en opleiding, aangevuld met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een lease-auto, smartphone, laptop, bonusregeling en pensioenregeling.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This