International Account Manager

Succesvol ingevuld

Heb jij een passie voor internationale sales waarbij je ongeveer de helft van je tijd onderweg bent over de hele wereld? Dan is dit een fantastische mogelijkheid bij Pinlock!

Introductie

Pinlock is wereldwijd marktleider op het gebied van condensvrije motorhelmvizieren. Veel motorliefhebbers zweren bij een Pinlock® lens en voor hen is zo’n lens een voorwaarde om met plezier motor te kunnen rijden. Dit maakt sales voor Pinlock ook juist zo leuk: een product met een sterk onderscheidend vermogen en een hoge relevantie voor de motorrijder en motorhelmfabrikant. Inmiddels heeft Pinlock ook een tweede merk aan haar merkenportfolio toegevoegd om zo beter in te kunnen spelen op de verschillende behoeftes in de internationale markt, van India tot de US, van motorfanaat tot forens.

De job

Als de nieuwe International Accountmanager van Pinlock ben je verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en ontwikkelen van nieuwe markten en klanten. Op dit moment liggen er mooie kansen op je te wachten in Noord- en Zuid Amerika en Azië.

Je reist alleen maar ook regelmatig met collega’s van Technical Sales Support van Pinlock. Je bouwt je eigen wereldwijde netwerk, haalt nieuwe klanten binnen en laat bestaande klanten verder groeien.

Tijdens je werk kun je 100% rekenen op de ondersteuning van je collega’s van het team in Lelystad.

Jouw achtergrond

Je bent een ervaren sales professional met 2 tot 5 jaar succesvolle werkervaring bij een internationale organisatie in bijvoorbeeld business-to-business consumentengoederen of binnen een OEM-omgeving.

Je hebt ervaring in het opstarten en opbouwen van internationale zakenrelaties en je bent gewend hiervoor contacten te hebben in alle lagen van de organisatie van je prospects en klanten.

Vaardigheden & competenties

  • Prettige gesprekspartner;
  • Hoge overtuigingskracht;
  • Doel- en resultaatgericht;
  • Ondernemend;
  • Hoog energieniveau;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Goed in het initiëren, onderhouden en onderhouden van zakelijke relaties.

Eisen

  • Je taalvaardigheid is zeer goed in het Nederlands en Engels;
  • Je beschikt over een rijbewijs (B).

Het aanbod

In deze functie bij Pinlock ga je werken in een internationale omgeving met voldoende ruimte voor je commerciële & ondernemende ambities. De organisatie biedt je de mogelijkheid om de wereld te verkennen en samen te werken met verschillende culturen.

Pinlock biedt een fulltime contract aan in een uitdagende en internationale context. In deze functie is veel ruimte voor persoonlijke groei en toekomstige carrièremogelijkheden.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed en marktconform. Naast een basissalaris kan je een mooie bonus verdienen. Bij de baan hoort een mobiele telefoon, laptop, pensioenregeling en eventueel een auto van de zaak.

De organisatie heeft verschillende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. Je levert een essentiële bijdrage aan de reputatie en het algehele succes van het bedrijf.

De Pinlock organisatie is compact, zeer slagvaardig en bestaat uit ongeveer 15 personen in Lelystad en heeft daarnaast nog een productielocatie in België (40 personen). Pinlock werkt intensief samen met meer dan 90 motorhelmmerken en meer dan 100 distributeurs over de hele wereld.

Meer informatie

Kijk op https://pinlock.com/  voor meer gedetailleerde informatie.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This