HR Business Partner

Succesvol ingevuld

Zelfstandige en zelf startende HR professional die HR processen verder opzet, structureert en implementeert en vooral denkt in oplossingen. Standplaats Middenmeer, Kop van Noord-Holland.

De organisatie

Dakvenster.com is onderdeel van de VKR Groep. “Bringing light to life” – daglicht tot leven brengen – dat is waar deze groep bedrijven voor staan. Al meer dan 75 jaar zet de VKR Groep zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren door middel van daglicht en frisse lucht.

Dit doet de VKR Groep door hun kernwaarden “Commitment”, “Mutual respect”, “Improvements”, “Local initiatives” en “Thoroughness” dagelijks in de praktijk te brengen. Daarnaast investeert VKR bijna 50% van haar winst in goede doelen.

Functie

Voor de verdere professionalisering van de organisatie in Nederland, zijn wij voor Dakvenster.com op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ligt de focus op een aantal hoofdactiviteiten, te weten:

 • Advisering en ondersteuning van het lijnmanagement ten aanzien van o.a. personeelsbeleid en -planning, werving & selectie
 • Ontwikkelen en implementeren van HR-beleid op het gebied van verzuim, arbeidsvoorwaarden, recruitment, performance management en personeelsmanagement.
 • Administratieve werkzaamheden met betrekking tot het verwerken van mutaties in de personeelsadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het periodiek maken van rapportages.

Alle HR processen, documenten en contracten dienen kritisch bekeken te worden en aangepast aan de huidige standaarden en wet- en regelgeving. Je werkt op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Naast bovenstaande concrete aanpassingen, adviseer je vervolgens de directie over de gewenste veranderingen om de hele HR cyclus van in-, door- en uitstroom optimaal in te richten. Je schrijft hiervoor een advies met procedures, activiteiten en instrumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HR strategie voor de komende jaren inclusief talent- en competentiemanagement.

Je rapporteert aan de algemeen directeur.

Profiel

Je bent een daadkrachtige sparringpartner voor de directie, met minimaal een afgeronde HBO opleiding. Uiteraard heb je de nodige jaren ervaring op het gebied van HR-advies. Je beschikt over brede en actuele kennis van het vakgebied HR en daaraan gerelateerde wetgeving.

Je houdt ervan om hands-on bezig te zijn en bij tijd en wijle stijg je boven de materie uit om met een HR bril naar de lange termijn te kijken. Je kan goed omgaan met complexe belangen en onuitgesproken meningen.

Gewenste kenmerken en competenties zijn:

 • Empathisch vermogen
 • Gestructureerd en planmatig werken
 • Organisatiesensitiviteit
 • Integriteit
 • Positief kritisch.

Je bent woonachtig in Noord-Holland, Flevoland of Friesland.

Aanbod

 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Zelfstandige rol binnen een solide bedrijf met internationale groeiambitie;
 • Verdere professionalisering met de mogelijkheid om impact te maken.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This