Corporate Partnership Manager

Succesvol ingevuld

Commerciële marketing gedreven senior. Nieuwe partnerships opzetten en bestaande partnerships uitbouwen. Merkbouwer met strategisch inzicht en can-do mentaliteit. Resultaatgericht en ondernemend.

De organisatie

Hulp aan mensen in nood

Daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld zijn ze overal aanwezig. En omdat ze met veel zijn kunnen we altijd helpen.

Zij geloven, vanuit de grond van hun hart, dat je elkaar in nood niet in de steek laat. Niemand niet. Dat je onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens. Dat is wat hun drijft in alles wat ze doen. Zij zijn hier om te helpen.

Wil jij ook jouw bijdrage leveren? Solliciteer dan naar de functie van Corporate Partnership Manager.

De functie

Als Corporate Partnership Manager zet je enerzijds nieuwe partnerships op en anderzijds bouw je bestaande partnerships verder uit door cross en up-sell mogelijkheden te signaleren.

Je weet nieuwe corporates en retailorganisaties aan het Nederlands Rode kruis te verbinden door shared value proposities te ontwikkelen. Je bent pas tevreden als er een duurzame en lange termijn relatie ontstaat, die voor beide partners concrete resultaten oplevert.

Bij bestaande partners intensiveer je de relatie door jouw verbindende kracht. Vanuit je ervaring in merkbouwen, haal je voor beide partijen het maximale uit het partnership en ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Opzetten en uitbouwen van een wederkerige meer-jaren-strategie is je doel.

Proposities en nieuwe ideeën geef je vorm in lucratieve business cases en heb je onderbouwd met een realistische cijfers en feiten. Vanuit jouw open, integere en prettige persoonlijkheid, ga je door totdat de deal gesloten is. Je weet van aan- en doorpakken.

Uiteraard denk je vanuit klantbehoeften. Omdat marketing door de jaren heen in je genen is gaan zitten ben je van nature een inhoudelijke sparringpartner en coach voor je collega’s. Net even anders kunnen en durven denken en doen maakt je succesvol in het aangaan van nieuwe en bestaande klantrelaties. 

Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde commerciële HBO opleiding en 10-15 jaar ervaring in een commerciële functie en je hebt een trackrecord van succesvolle deals en samenwerkingen.
  • Marketing achtergrond bij een A-merk (bij voorkeur FMCG of in retail omgeving) en ervaring met branding en outside-in denken
  • Idealiter ben je P&L verantwoordelijk geweest en heb je ervaring met bouwen van business cases,
  • Naast cijfermatig en analytisch inzicht, kun je strategisch denken
  • Sterke drive om resultaten neer te zetten en je argumenten met feiten te onderbouwen.
  • Ondernemend, initiatiefrijk, zelfstarter, verbinder en coach op marketinggebied.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend. 

Aanbod

Als Sales & Marketing gedreven professional kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan een goed doel! Je komt te werken in een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Het Rode Kruis heeft een eigen CAO.

Salaris conform schaal 12 afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring volgens de CAO van het NRK (min. € 3.581,35 tot max. € 4.778,76 o.b.v. een fulltime dienstverband). 40 uur per week.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This