Business Development Manager

Succesvol ingevuld

Als Business Development Manager zorg je voor de volgende commerciële stap in de groeicurve van Hyarchis, zowel op accountmanagement als op sales gebied.

De organisatie

Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis.

Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis een suite met een breed scala aan producten op het gebied van Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de gezondheidszorg, hypotheek-, verzekerings-, pensioen- en accountancybranche.

Hyarchis is in 1985 opgericht en is in de tijd hard gegroeid. Momenteel heeft Hyarchis meer dan 55.000 gebruikers nationaal en internationaal. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven en Hyarchis heeft een vestiging in Amsterdam Noord.

De functie

Als Business Development Manager maak je samen met de CCO de volgende commerciële stap in de groeicurve van Hyarchis, zowel op accountmanagement als op sales gebied. Je zorgt voor verbreding van het dienstenpakket bij bestaande klanten en je bouwt door middel van strategisch accountmanagement de klantrelaties verder uit. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten binnen het segment Legal en financiële intermediairs. Je weet waarde toe te voegen voor je klanten en hun nog succesvoller maken.

Samen met marketing en sales support, geef je een boost aan de verdere professionalisering van leadgeneration en leadnurturing. Om dit proces kracht bij te zetten weet je succesvolle en spraakmakende referentiecases te bouwen. Je rapporteert aan de CCO.

Gevraagd

 • Minimaal een afgeronde commerciële HBO opleiding en 10 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de ICT-sector met klanten in de sectoren rechtsbijstand en financiële intermediairs.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het verkopen vanuit een digital platform gedachte en ervaring in het opzetten van leadgeneration.
 • Je krijgt energie van het aanboren van nieuwe kansen in nieuwe marktsegmenten en je bent continue op zoek naar verbeteringen in je klantrelaties.
 • Je hebt een positieve instelling, eigen initiatief en een groot doorzettingsvermogen.
 • Je bent een volwaardig sparringpartner voor je klanten en je collega’s.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend en bij voorkeur ook de Duitse taal.

Het aanbod

 • Werken in een klein team én veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Trainingsmogelijkheden en goede ondersteuning;
 • Dynamiek en flexibiliteit, veel ruimte voor initiatief;
 • Zeer goede doorgroeimogelijkheden;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Aansprekende klanten.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij de juiste aanvulling bent voor deze organisatie, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl of via onderstaande knop. Wij kijken uit naar je reactie!

Share This