Corporate Partnership Manager CSR/MVO

Succesvol ingevuld

De organisatie

Hulp aan mensen in nood

Daar staat het Rode Kruis voor. Tijdens noodsituaties, bij rampen en conflicten. Dichtbij en ver weg. Met het grootste vrijwillige hulpverlenersnetwerk ter wereld zijn ze overal aanwezig. En omdat ze met veel zijn kunnen we altijd helpen.

 

Zij geloven, vanuit de grond van hun hart, dat je elkaar in nood niet in de steek laat. Niemand niet. Dat je onvoorwaardelijk, altijd en overal op medemenselijkheid moet kunnen rekenen. Uit respect voor elkaar, van mens tot mens. Dat is wat hun drijft in alles wat ze doen. Zij zijn hier om te helpen.

 

Wil jij ook jouw bijdrage leveren? Solliciteer dan naar de functie van Corporate Partnership Manager.

 

De functie

Als Corporate Partnership Manager in het werkgebied CSR/MVO zet je enerzijds nieuwe partnerships op en anderzijds bouw je bestaande partnerships verder uit door cross en up-sell mogelijkheden te signaleren en vorm te geven.

Je verbindt bedrijven meerjarig en strategisch aan het Nederlandse Rode Kruis. Je weet bruggen te slaan tussen het CSR/MVO-beleid van bedrijven en de nationale en internationale hulpverleningsprogramma’s van het Rode Kruis. Je zorgt er voor dat bedrijven geholpen worden met het concreet invulling geven van hun CSR/MVO-beleid. Je bent een matchmaker die met veel kennis van onze hulpverleningsactiviteiten zorgt voor de funding van die activiteiten. Daarin werk je nauw samen met de collega’s van Nationale- en Internationale hulpverlening.

Je bent pas tevreden als er een duurzame en lange termijn relatie ontstaat, die voor beide partners concrete resultaten oplevert.

Bij bestaande partners intensiveer je de relatie door jouw verbindende kracht. Vanuit je ervaring in het werkgebied CSR/MVO haal je voor beide partijen het maximale uit het partnership en ben je continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Opzetten en uitbouwen van een wederkerige meer-jaren-strategie is je doel.

Vanuit jouw open, integere en prettige persoonlijkheid, ga je door totdat de deal gesloten is. Je weet van aan- en doorpakken.

Uiteraard denk je vanuit klantbehoeften. Omdat de wereld van CSR/MVO door de jaren heen in je genen is gaan zitten ben je van nature een inhoudelijke sparringpartner en coach voor je collega’s en voor onze externe relaties. Net even anders kunnen en durven denken en doen maakt je succesvol in het aangaan van nieuwe en bestaande klankrelaties.

 

 

Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde commerciële HBO-opleiding en 10-15 jaar ervaring in een commerciële functie en je hebt een trackrecord van succesvolle deals en samenwerkingen
  • Kennis van en ervaring met CSR/MVO-strategieën en vraagstukken
  • Idealiter ervaring met het slaan van bruggen tussen bedrijven, hun CSR/MVO-beleid en hulpverleningsprogramma’s van goede doelen organisaties
  • Naast cijfermatig en analytisch inzicht, kun je strategisch denken
  • Dealmaker met sterke drive om resultaten neer te zetten en je argumenten met feiten te onderbouwen.
  • Ondernemend, initiatiefrijk, zelfstarter, verbinder, sparringpartner en coach op CSR/MVO-gebied.
  • Je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend.

 

Het aanbod

Als Sales & Marketing gedreven professional kun je een betekenisvolle bijdrage leveren aan een goed doel! Je komt te werken in een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Het Rode Kruis heeft een eigen CAO.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

[vfb id=1]
Share This