Marketeer Acties Derden

Actuele vacature

Voor een allround marketeer die het een uitdaging vindt om zowel event gedreven als lokale ‘acties derden’ optimaal in te zetten. Een netwerker die nieuwe proposities bedenkt en uitvoert en peer to peer fundraising verder professionaliseert.

Functie

De Marketeer Acties Derden adviseert ten aanzien van het beleid van de event gedreven en de lokale acties die door derden worden uitgevoerd. Daarnaast initieer je activiteiten op het gebied van acties derden voor particulieren, bedrijven en organisaties en zorg je voor de uitrol daarvan. Tevens heeft de Marketeer een coachende en ondersteunende rol richting de Regiocoördinatoren en bij het stimuleren van fondsenwervende acties door derden in de regio.

De laatste fondsenwervende trends en ontwikkelingen op het gebied van ontmoetingsmarketing, events/acties derden en peer to peer fundraising, houd je goed in de gaten, je ontdekt waar kansen liggen en inspireert hiermee het team.

Vanuit jouw enthousiasme en creativiteit doe je voorstellen voor nieuwe proposities voor particulieren, bedrijven en organisaties/verenigingen en speciale giften. Je werkt daarbij nauw samen met je collega’s specialist events, specialist partnerships en RC-en.

Op basis van bestaande en nieuwe proposities ontwikkel je projectplannen van begin tot eind en je voert deze uit in samenwerking met je collega’s.

Je onderhoudt nauw contact met de Regiocoördinatoren en de belangrijkste ‘actievoerders’ in de regio. De laatste groep breng jij en houd jij in beeld en betrek je actief bij (de ontwikkeling van) acties derden. Je werft, bindt en betrekt actievoerders door middel van het opzetten en uitvoeren van een contactstrategie. En samen met je online communicatie collega zorg je voor de optimalisatie van het actieplatform ‘in actie voor de Nierstichting’.

 

Profiel

De Nierstichting is op zoek naar een hands on marketeer met minimaal een afgeronde HBO opleiding. Een netwerker met aantoonbare ervaring met het vermarkten van proposities en peer to peer fundraising en/of e-mail campagnes.

Strategisch denkniveau en innovatieve kijk ten aanzien van ontmoetingsmarketing, events en peer to peer fundraising. Bij voorkeur heb je ervaring met het organiseren van vrijwilligersactiviteiten en evenementen. Je vindt het leuk om actief en zichtbaar aanwezig te zijn tijdens de (belangrijkste) events/acties derden. En verder:

• Resultaat gedreven
• Goed kunnen plannen en organiseren onder druk van deadlines;
• Commercieel gedreven, ondernemend en analytisch sterk;
• Kennis van en affiniteit met customer life cycle management;
• Secuur, doortastend en een kritische houding;
• Kennis van CRM systemen, e-mail tools en marketing automation is een pré

Aanbod

De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat nierpatiënten in leven blijven en écht blijven leven: met meer levenskwaliteit, vrijheid en energie om gewoon mens te zijn. Als lid van het energieke en ambitieuze team Marketing & Communicatie (25 collega’s) krijg je de kans om je vanuit je expertise dagelijks in te zetten voor het ‘goede doel’ en écht verschil te maken voor nierpatiënten.

Het betreft in eerste instantie een functie op basis van een jaarcontract voor ten minste 32 uur per week, met de intentie tot verlenging. De Nierstichting biedt een goed en marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en geschiktheid.

[vfb id=1]
Share This