Salesmanager Benelux – hospitality & travel

Actuele vacature

Uitdagende commerciële functie bij een van de meest toonaangevende spelers binnen de hospitality en travel industrie. Verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business.

De organisatie

Onze opdrachtgever is één van de grotere en trendsettende spelers op het gebied van hospitality, travel, transport, logistics en events. Het bedrijf heeft een lange historie en heeft inmiddels meer dan 1.200 medewerkers wereldwijd.

Voor de BU hospitality & travel zoekt men versterking & uitbreiding van het salesteam. De missie van deze BU is om nieuwe accounts binnen te halen. Het hoofdkantoor van de organisatie is in de Randstad gevestigd.

De functie

Je wordt verantwoordelijk voor new business development. Je bouwt een hechte relatie met op met prospects met als doel ze binnen te halen als klant of om te kunnen pitchen op een aanbesteding of RFP van de betreffende prospect.

Je werkt in deze functie heel resultaat- en doelgericht, je verzorgt presentaties en brengt succesvolle offertes en RFP’s uit. Samen met je collega’s van accountmanagement zorg je er voor dat nieuwe klanten goed begeleid worden binnen de organisatie.

Het betreft consultative selling waarbij je je diep moet inleven in de behoeften van de klant enerzijds, en de (internationale) mogelijkheden van de organisatie anderzijds. Omdat je goed kunt luisteren, pro-actief bent en beschikt over veel kennis van de markt win je het vertrouwen van je contactpersonen.

In deze functie maak je deel uit van het salesteam Benelux en rapporteer je direct aan de Commercial Director.

Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding vanaf op HBO-niveau;
  • Je bent toe aan je 2e of 3e stap in je commerciële carrière;
  • Circa 5 tot 10 jaar werkervaring met sales binnen de zakelijke dienstverlening;
  • Je hebt een zeer goed ontwikkeld gevoel voor commercie en je achtergrond ligt in de branches hospitality, travel en/of logistiek;
  • Ervaring met het opstellen van internationale tenders is een pre;
  • Je beschikt over de volgende competenties: hoog inlevingsvermogen, extravert, proactief, initiatiefrijk, helicopterview, resultaatgericht, vasthoudend en een goed gevoel voor humor;
  • Naast Nederlands beheers je de Engelse taal in woord en schrift.

Het aanbod

De organisatie biedt je een uitdagende en interessante positie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans te werken bij één van de belangrijkste, meest innovatieve en snelst groeiende internationale ondernemingen op haar gebied. Doorgroeimogelijkheden zijn dan ook ruim aanwezig.

Het geboden salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en geschiktheid en ligt op circa Euro 55.000 tot 65.000 OTE. Verder krijg je uiteraard de beschikking over een representatieve auto van de zaak, een laptop en mobiele telefoon. De overige emolumenten zijn goed en minimaal marktconform.

Interesse?

Stuur je CV inclusief motivatie aan Duke & Jacobs door middel van het formulier hieronder. Voor meer informatie over de functie, de organisatie en de procedure kun je contact opnemen met Duke & Jacobs.
Share This